Македонија 30. октомври 2020. / 18:48

Наќе Чулев е позитивен на Ковид-19!

Наќе Чулев е позитивен на Ковид-19!

Во текот на изминатите денови направив тест за кој денес добив позитивен резултат за Ковид 19. За жал, и покрај сериозната претпазливост не успеав до крај да се одбранам од вирусот кој многу често знае да биде непредвидлив и чуден.

Во овој момент се чувствувам добро, немам посериозни здравствени проблеми и се лекувам во домашни услови. Апелирам до сите вас да водите грижа за своето здравје и да се придржувате до препораките за заштита на здравјето. Уверен сум дека и овој предизвик ќе го победиме со внимание, грижа и позитивна мисла. Чувајте се и бидете во добро здравје!, напиша на својот Фејсбук-профил Наќе Чулев, поранешниот министер за внатрешни работи.

 

Почитувани,

Во текот на изминатите денови направив тест за кој денес добив позитивен резултат за Ковид 19. За жал и…

Posted by Наќе Чулев on Friday, October 30, 2020