Македонија 29. мај 2020. / 11:21

Милошоски: За Филипче PR-от, а за Заев корона-изборите станаа поважни од здравјето на граѓаните

Милошоски: За Филипче PR-от, а за Заев корона-изборите станаа поважни од здравјето на граѓаните

За Д-р Караџовски статистиката стана поважна од струката, за Филипче PR-от стана побитен од пандемијата, за Заев Корона-изборите станаа поважни од здравјето на граѓаните, пишува во својата објава на Твитер Антонио Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ.

Македонија остана единствена земја во регионот каде ризикот од #COVID19 се зголемува. Време е за #оставка!, напиша Милошоски на Твитер.