Македонија 25. ноември 2020. / 20:54

Мицкоски: Заев јавно да одговори кој ги убил овие револуционери, ослободителот или окупаторот?

Мицкоски: Заев јавно да одговори кој ги убил овие револуционери, ослободителот или окупаторот?

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го повика премиерот Зоран Заев јавно да одговори кој ги убил овие револуционери – ослободителот или окупаторот?

Зоран Заев јавно да одговори  кој ги убил Страшо Пинџур, Мирче Ацев, Кузман Јосифовски – Питу, Христијан Тодоровски – Карпош, Орце Николов, Раде Јовчевски – Корчагин, Вера Јоциќ, ослободителот или окупаторот?, прашува Мицкоски.

Јавно да одговори Zoran Zaev, кој ги убил:
Страшо Пинџур, Мирче Ацев, Кузман Јосифовски – Питу, Христијан Тодоровски -…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, November 25, 2020