Македонија 17. октомври 2020. / 10:36

Мицкоски: Ветија “ајро”, донесоа национална катастрофа

Мицкоски: Ветија “ајро”, донесоа национална катастрофа

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес порача дека Владата ветуваше чист воздух, а донесе национална катастрофа.

„17 Октомври 2020та, 9 часот, градот убав, нашето Скопје.

Ветија “ајро”, донесоа национална катастрофа.

Четири години лаги, криминал, гребен асфалт за провизии, корупција и срам. Одговорност мора да има, поддршка“, напиша тој на Фејсбук.