Македонија 23. февруари 2021. / 17:59

Мицкоски: Уште еден доказ дека неспособна мафија ја води државата

Мицкоски: Уште еден доказ дека неспособна мафија ја води државата

Уште еден доказ дека неспособна мафија ја води државата. Оставка на Владата веднаш!, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, по инфорациите дека Мијалков се појави во Обвинителството за да го земе решението за домашен притвор.

Уште еден доказ дека неспособна мафија ја води државата. Оставка на Владата веднаш!

Posted by Hristijan Mickoski on Tuesday, February 23, 2021