Македонија 05. април 2020. / 21:56

Мицкоски: Почит за вистинските херои во оваа битка против пандемијата

Мицкоски: Почит за вистинските херои во оваа битка против пандемијата

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил исрази благодарност до сите оние кои се во првите редови во борбата со коронавирусот.

Сите даваме по нешто, некои даваат се.

Почит за вистинските херои во оваа битка против пандемијата.

Капа доле јунаци, сите вие кои сте во првите редови во борбата против оваа зараза!, напиша Мицкоски на ФБ.