Македонија 08. август 2020. / 11:09

Мицкоски: Нивната пожртвуваност е наша обврска да не заборавиме дека нашата слобода е изѕидана со многу животи!

Мицкоски: Нивната пожртвуваност е наша обврска да не заборавиме дека нашата слобода е изѕидана со многу животи!

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на својот фејсбук профил се осврна на херојската жртва на бранителите загинати кај Карпалак.

Слава за хероите кои загинаа за Македонија!
Нивната пожртвуваност е наша обврска да не заборавиме дека нашата слобода е изѕидана со многу животи, одрекувања и посветеност. Но и наша задача да обезбедиме мир, просперитет и добар живот за сите луѓе.