Македонија 23. јануари 2021. / 21:05

Мицкоски:„Нели идентитетот беше „бетон” и „не се преговара за идентитетските прашања”?

Мицкоски:„Нели идентитетот беше „бетон” и „не се преговара за идентитетските прашања”?

„Нели идентитетот беше „бетон” и „не се преговара за идентитетските прашања” со источниот сосед?

За ова ли се менуваше член на историската комисија?

Нели придавката “македонски” била испишана со златни букви, како сега токму тоа исчезна од записниците на комисиите?“, праша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на Фејсбук, констатирајќи дека Владата на јавноста ѝ должи одговори.

„Колку подолго Заев е премиер, толку повеќе Македонија ќе губи.

Нели идентитетот беше “бетон” и “не се преговара за идентитетските прашања” со источниот сосед?

За ова ли се менуваше…

Posted by Hristijan Mickoski on Сабота, 23 јануари 2021