Македонија 08. ноември 2019. / 13:09

Мицкоски на средба со СОНК

Мицкоски на средба со СОНК

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес ќе одржи средба со претставници од Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК.

Како што најавуваат од партијата средбата ќе се одржи во просториите на партијата во 13:30 часот.

По завршување на средбата предвидена е изјава, која КУРИР ќе ја пренесува во живо.