Македонија 22. јануари 2021. / 12:34

Мицкоски: Лапнаа 33 милиони евра од државата, а донираа само 1000 таблети

Мицкоски: Лапнаа 33 милиони евра од државата, а донираа само 1000 таблети

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку статус на Фејсбук пишува дека биле земени 33 милиони евра од државата, а донирано во селективно одбрани општини, во првите сто дена Владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе го ревидира овој договор вреден 33 милиони евра.

-Лапнаа од државата 33 милиони евра, а донираат во селективно одбрани општини само 1000 таблет-компјутери. Брука!

Во првите сто дена Владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе го ревидира овој договор вреден 33 милиони евра. Одговорност мора да има!, напиша Мицкоски.

Лапнаа од државата 33 милиони евра, а донираат во селективно одбрани општини само 1000 таблет-компјутери. Брука!

Во…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, January 22, 2021