Македонија 31. мај 2020. / 15:35

Mицкоски: Имаме работа со втор бран и со Комисија за заразни болести која делува под политички диктaт

Mицкоски: Имаме работа со втор бран и со Комисија за заразни болести која делува под политички диктaт

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук се обрати откако секојдневно се зголемува бројот на заразени. Спред него, не е време за париски конфликти и консолидирањето на системот.