Македонија 12. јули 2018. / 22:35

Мицкоски: Анкетите покажуваат дека имаме добра предност пред СДСМ

Мицкоски: Анкетите покажуваат дека имаме добра предност пред СДСМ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во вечерашното гостување во емисијата „Јади бурек“ рече дека според нивните анкети ВМРО-ДПМНЕ има поголема поддрѓка од граѓаните, во споредба со СДСМ.

„Анкетите кои ги имаме, ќе ги објавиме во јули, имаме сериозна предност пред СДСМ“ кусо одговори Мицкоски, одговарајки на прашањето за рејтингот на партиите меѓу гласачите.