Македонија 19. мај 2019. / 11:51

Лупевска: На дијаспората треба да и биде забрането да гласа на избори – не гласаа за Тамара

Лупевска: На дијаспората треба да и биде забрането да гласа на избори – не гласаа за Тамара

За новинарката Снежана Лупевска Созен, Македонците од дијаспората се криви зошто Тамара не победила на Евровизија, и побара на дијаспората да и се забрани да гласа на избори.

ДИК под итно да ги избрише оние од дијаспората од избирачкиот список!Ем пари ни трошат ем нејќат да дадат 10 евра да гласаат за Тамара!(секоја чест на исклучоците) Сепак #Proud сме ние овде.