Македонија 22. септември 2020. / 19:41

Љубе Бошкоски примен на Инфективнa со влoшeнa здpaвcтвeнa состојба поради Ковид-19

Љубе Бошкоски примен на Инфективнa со влoшeнa здpaвcтвeнa состојба поради Ковид-19

Екс-министерот за внатрешни работи Љубе Бошкоски попладнево е примен на инфективна клиника откако неговата состојба поради корона вирусот се влошила, објави „Инфомакс“.

Неговата состојба во овој момент е комплицирана, но подетални информации до овој момент нема.

Бошкоски беше дијагностициран со Ковид-19 минатата недела.