Македонија 18. јули 2020. / 20:03

Левица поднесе 1.982 писмени приговори до ДИК

Левица поднесе 1.982 писмени приговори до ДИК

Партијата Левица која на парламентарните избори освои 2 пратеника, денес поднесе  1.982 писмени приговори до ДИК.

На десет минути пред истекот на законскиот рок, во архивата на ДИК, Левица ги поднесе своите 1.982 писмени ПРИГОВОРИ (уредно спакувани во четири регистратори) – за да си ги повратиме тројцата украдени пратеници!, напиша Левица на Фејсбук.