Македонија 02. јуни 2020. / 10:45

Куновска: Заев не е квалификуван за да зборува за вирусот и дали тој слабее

Куновска: Заев не е квалификуван за да зборува за вирусот и дали тој слабее

Поранешната пратеничка и екс-претседателка на Градската организација на СДСМ во Скопје, Софија Куновска, порача дека Зоран Заев не е квалификуван да зборува за однесувањето на вирусот.

Дали Корона вирусот слабее и колку е контагиозен е високостручно прашање за кое искчучиво професионалци врз основ на научни истражувања можат да си дозволат да коментираат – вели Куновска.