Македонија 23. септември 2018. / 16:10

Катица Јанева нема да прави ајвар на 30-ти, ќе гласа на референдумот

Катица Јанева нема да прави ајвар на 30-ти, ќе гласа на референдумот

„Јас сигурно ќе гласам, како и секој граѓанин на Република Македонија. Тоа е моја должност, како на сите избори, така и на овој референдум.

Ова е историски момент“, изјави специјалната јавна обвинителка Катица Јанева во интервју за телевизија Алсат М одговарајќи на прашањето „дали ќе прави ајвар“ на 30 септември.