Македонија 06. декември 2019. / 11:45

Камчев: Стефанова беше користена од Јанева за притисок да ги исплатам парите

Камчев: Стефанова беше користена од Јанева за притисок да ги исплатам парите

Во целата „шема“ според исказите на Камчев, била вклучена и Лиле Стефанова која била користена од Катица Јанева за притисок за да ги исплати парите за „рекет“.

Катица со Стефанова прави прес конференција на која што открива детали околу случајот што е забрането. Значи тоа беше класичен притисок кон мене. Утредента дојде Боки и го прашав што е со прес-конференцијата, ми рече: „Така треба да биде да не се предомислиш до 20-ти, рече Камчев во Судот.