Македонија 06. декември 2019. / 14:00

Камчев: Јас не ти реков да ми ја носиш Катица на операција за смалување на килажа

Камчев: Јас не ти реков да ми ја носиш Катица на операција за смалување на килажа

Орце Камчев му одговори на Боки дека во ниту еден момент не го набедувал да се слуша и споменува со политичари пред него, ниту да му покажува слики.

Јас не те набедував пред мене да се слушаш со политичари и да ми ги пушташ на спикерфон, да ми покажуваш слики, како што не те набедував да ми ја носи Катица на операција за смалување на килажа, рече Камчев.