Македонија 06. декември 2019. / 13:36

Камчев: Боки 13 не ми е девојка па да се сеќавам на нашата прва средба

Камчев: Боки 13 не ми е девојка па да се сеќавам на нашата прва средба

Во вкрстеното распрашување од страна на обвинетиот Бојан Јовановски до сведокот Орце Камчев на второто рочиште од „Рекет“,тој побара од бизнисменот да не му се обраќа на „ти“ туку да му персира.

Во еден момент Боки 13 го запраша Камчев дали од него во ресторанот „Суши“ побарал јавнообвинителски совет, на што бизнисменот му одговори:

Ти не си адвокат со тебе да се консултирам за јавнообвинителски совет.

Адвокатот на Јовановски, Сашо Дуковски, пак, го праша Камчев дали се сеќава на првата средба со Боки 13, на што овој одговори:

Да ми е девојка ќе се сеќавав.