Македонија 06. декември 2019. / 12:13

Камчев: Без милион Катица не прави муабет ми рече Боки 13

Камчев: Без милион Катица не прави муабет ми рече Боки 13

Орце Камчев открива дека Катица Јанева побарала веднаш да биде исплатен 1 милион евра преку Боки 13.

Дојде Боки кај мене прв пат сам, и реков: дај ќе ти плаќам на неколку пати 250.000 евра, потоа 200.000 евра. Пред мене и се јави на обвинителката и вика: „Разговарав со човекот, ќе дојдам сега ќе ти објаснам“. Утредента доаѓа и ми вели: „Многу е лута Катица, без милион не разговараме…,  рече Камчев кој претходно се решил сето ова да го евидентира.