Македонија 04. јануари 2020. / 22:55

Кабранов удри по Героски: Ова е ниско и неколегијално!

Кабранов удри по Героски: Ова е ниско и неколегијално!

Поранешниот главен уредник на 1ТВ, Ацо Кабранов за новиот текст на Бранко Героски каде напиша дека јадрото на тимот на 1 ТВ го составил советник на Заев,  рече дека е низок удар и неколегијално. Кабранов не се согласува со пишувањата на Героски дека странец го составил јадрото на новинарскиот тим на 1ТВ.

Прочитајте со целиот одговор на Кабранов до Героски.