Македонија 03. јули 2020. / 11:08

Јанушев: Зарем сакате да живеете во Македонија во која политичарите „знаат да лупаат понекогаш“

Јанушев: Зарем сакате да живеете во Македонија во која политичарите „знаат да лупаат понекогаш“

Зарем во ваква Македонија сакате да живеете? Понижена, клекната и оцрнета. Таква Македонија во овие 3 години. И едиствен виновник е СДСМ и Зоран Заев. Ќе ја обновиме нашата татковина, Република Македонија! 15 јули е одговорот на народот за сите злодела, напиша Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ, споделувајќи видео со сите „бисери“ на Заев.