Македонија 19. август 2019. / 11:45

Јанушев: Распродадоа се што е Македонско, ова е историски најлоша година

Јанушев: Распродадоа се што е Македонско, ова е историски најлоша година

После “блескаме” на Зоран Заев, сега ја слушаме и Радмила Шеќеринска дека “зад нив имале успешна година”.

-Па како да немаат успешна година тие неколкумина од криминално-рекетарскиот октопод после година која изобилува со криминал, корупција и рекетирање?!

По што го мерат успехот, по искинатите униформи на Македонските војници или по сменетото име на Армијата на Република Македонија? Ако тоа за нив е успех, тогаш овие луѓе не знаат што е неуспех, напиша на својот Фејсбук профил, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев.