Македонија 30. јуни 2020. / 12:10

Јанушев: На државата и е потребна индустријализација за да биде во чекор со светот

Јанушев: На државата и е потребна индустријализација за да биде во чекор со светот

Носителот на листа во изборната единица 3 на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев објави видео на фејсбук со кое им се обраќа на граѓаните на Македонија и потенцира дека на државата и е потребна индустријализација за да биде во чекор со светот, а проектите од нивната програма ќе ја доближат државата до европските трендови.

Целото негово обраќање може да го слушнете во продолжение.