Македонија 01. декември 2020. / 16:31

Јанушев: Македонија има длабоки корени кои на сила не може да ги откорне Зоран Заев

Јанушев: Македонија има длабоки корени кои на сила не може да ги откорне Зоран Заев

Македонија не е дрво без корен, Македонија има длабоки корени кои на сила не може да ги откорне Зоран Заев и не може на сила да ни ја избрише меморијата и потеклото.

За ова што денес Заев распродава изгинале македонски јунаци кои се минато за паметење, а не за бришење.

Оставка на Заев, слобода на народот!

 

Македонија не е дрво без корен, Македонија има длабоки корени кои на сила не може да ги откорне Зоран Заев и не може на…

Posted by Igor Janushev on Tuesday, December 1, 2020