Македонија 12. август 2020. / 12:40

Јанушев: Џабе откажување од патни трошоци кога ја покрадовте државата и народот!

Јанушев: Џабе откажување од патни трошоци кога ја покрадовте државата и народот!

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев го коментираше на фејсбук профилот откажувањето на Заев и Николовски.

Лично како пратеник нема да користам патни трошоци, ама морам да искоментирам во однос на тоа од СДСМ, џабе откажување од патни трошоци кога ја покрадовте државата и народот!, напиша Јанушев.