Македонија 22. февруари 2019. / 19:52

И ќерката на Мерко вработена во јавно претпријатие

И ќерката на Мерко вработена во јавно претпријатие

И покрај реакциите во јавноста, функционерите продолжуваат да си ги вработат нивните најблиски во јавните и државните институции.

Алсат дознава дека и градоначалникот на Струга, Рамиз Мерко ја вработил неговата ќерка во јавното претпријатие “Колекторски  систем“. Ќерката на Мерко, Назмије Мерко Забзун ќе биде дел од управниот одбор на ова претпријатие.