Македонија 05. август 2020. / 12:10

Христијан Мицкоски најави прес-конференција

Христијан Мицкоски најави прес-конференција

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, најави дека денеска ќе одржи прес-конференција.

Своето обраќање, Мицкоски го најави за во 12.30 часот.