Македонија 24. април 2020. / 11:53

Груевски им го честита Рамазан Бајрам на припадниците од исламска вероисповед

Груевски им го честита Рамазан Бајрам на припадниците од исламска вероисповед

Поранешиот премиер Никола Груевски преку „Фејсбук“ им го честита светиот месец Рамазан на припадниците од исламска вероисповед и им посака лесен пост.