Македонија 20. мај 2018. / 13:45

Грчев: Недостоинствено решение, со задолжителна промена на кретенскиот идентитет, молам! Итно!

Грчев: Недостоинствено решение, со задолжителна промена на кретенскиот идентитет, молам! Итно!

Во својата најнова колумна за порталот плусинфо.мк високиот функционер на СДСМ Мирослав Грчев се занимава со прашањето на идентитетот односно со таканаречениот “вмровски” идентитет.

“Недостоинствено решение, со задолжителна промена на кретенскиот идентитет, молам! Итно!”, бара Грчев кој периодов во јавноста беше присутен откако неговиот син беше вработен без конкурс во државната компанија ЕЛЕМ.

Целата колумна на Грчев на следниов линк.