Македонија 11. септември 2019. / 22:36

Голема полициска акција вечерва се спроведува во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во Сарај, Студеничани и Грчец

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пишува Алсат.

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.