Македонија 30. септември 2019. / 21:18

Голема полициска акција на влезот во Сарај – се проверуваат автобусите со број 56

Голема полициска акција на влезот во Сарај – се проверуваат автобусите со број 56

Голема полициска акција во близина на ресторанот Кораб, се проверуваат автобусите број 56, пишува весникот Лајм.

Според првичните информации, станува збор за големи полициски претреси во близина на ресторанот Кораб на стариот пат Скопје – Тетово. Сите автобуси со број 56 се стопираат и се контролираат од полицијата, но и причините за тоа сè уште не се познати!