Македонија 02. јули 2020. / 22:00

Ѓорѓиевски: За нешто помалку од две недели доаѓа ВМРО–ДПМНЕ повторно да ја исправи Македонија

Ѓорѓиевски: За нешто помалку од две недели доаѓа ВМРО–ДПМНЕ повторно да ја исправи Македонија

Орце Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денеска беше во Богданци и одржа работен состанок со Општинскиот комитет.

„ВМРО – ДПМНЕ е силно и сплотено како никогаш до сега, а народот цврсто решен да стави крај на владеењето на оваа ненародна власт која буквално ја клекна државата на колена.

За нешто помалку од две недели доаѓа ВМРО – ДПМНЕ повторно да ја исправи, да расчисти со криминалците и Македонија повторно да биде горда и силна.

#ИсправиСеМакедонијо“, напиша Ѓорѓиевски на „фејсбук“.