Македонија 08. септември 2019. / 17:51

Ѓорчев со честитка и споредба: Плоштад Македонија и Школка во Северан Заевистан

Ѓорчев со честитка и споредба: Плоштад Македонија и Школка во Северан Заевистан

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев на Фејсбук направи споредба на прослави за Денот на независноста во 2011 година и прославата која се одржа оваа година на Школка во Градски парк.

-Има разлика! Ќе се вратиме! Да живее Македонија, напиша Ѓорчев.