Македонија 30. октомври 2020. / 17:03

Геровски најавува Рекет 3

Геровски најавува Рекет 3

Новинарот Бранко Геровски на социјалните мрежи најави Рекет 3. Тој напиша дека засега не кажува ништо, а тоа значи шанса на Заев да се покрие дури е време.

 

Во СДСМ се крчка нов мега скандал. Рекет 3. Засега, ништо повеќе нема да кажам. Еве му шанса на Заев да се покрие дури е време.

Posted by Branko Geroski on Friday, October 30, 2020