Македонија 22. август 2019. / 10:22

Ганка Цветанова: Сега јасно е зошто токму Јанева беше избор на меѓународната заедница?

Ганка Цветанова: Сега јасно е зошто токму Јанева беше избор на меѓународната заедница?

Не може да корумпира некој кој има интегритет затоа што истиот е веќе доволно силен и нема потреба од дополнителна моќ, коментира на Твитер поранешната министерка за култура Ганка Цветанова.