Македонија 03. декември 2020. / 18:40

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МНР, ВЛАДАТА и Правда блокирани – Сега додека не е доцна, оставка на Заев, слобода на народот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МНР, ВЛАДАТА и Правда блокирани – Сега додека не е доцна, оставка на Заев, слобода на народот

Во овие моменти во главниот град се одвива протест на три локации за оставка на Зоран Заев.

Граѓаните масовно се собраа пред Министерството за надворешни работи, Министерството за правда како и пред Владата на Македонија за да го искажат својот револт кон оваа ненародна власт и за да побараат оставка од премиерот Зоран Заев кој на срамен начин ја понижи нашата земја.

Граѓаните уште еднаш докажаа дека нема да се откажат од оставката на Заев во што поскоро време.