Македонија 13. јули 2020. / 21:16

(ФОТО) За време на изборен молк двајца градоначалници агитираат на терен

(ФОТО) За време на изборен молк двајца градоначалници агитираат на терен

Kурир неофицијално дознава дека двајца градоначалници од Скопје го прекршиле изборниот молк. Имено, дознаваме дека двајцата градоначалници агитирале на терен и со тоа собирале политички поени кај граѓаните, пишува Курир.