Македонија 24. јуни 2020. / 14:17

(ФОТО + ВИДЕО) На прв ден кампања, СДСМ врши поткуп во Гостивар

(ФОТО + ВИДЕО) На прв ден кампања, СДСМ врши поткуп во Гостивар

На првиот ден од официјалниот почеток на изборната кампања до редакцијата на ,,Економски Лидер” граѓани на Гостивар ни испратија слики и видео, каде функционери на СДСМ вршат поткупување на гласачи од Ромска националност, преку делење пакети со храна.

А вчера и денес раководството на СДСМ повика на фер и демократски избори, кои според нив треба да поминат без ниту една црна дамка.