Македонија 28. јуни 2020. / 20:16

(ФОТО) Се развеа македонското знаме над Кокино: И кој вели дека ја нема Македонија …

(ФОТО) Се развеа македонското знаме над Кокино: И кој вели дека ја нема Македонија …

Кандидатката за пратеник во Изборната единица 2 од коалицијата „Обнова на Македонија“, Рашела Мизрахи, ја посети мегалитската опсерваторија Кокино.

Таму Мизрахи гордо го развеа македонското знаме испраќајки порака дека Македонија постои и ќе постои и понатаму.

„Се развеа македонското знаме над Кокино — мегалитската опсерваторија во атарот на општината Старо Нагоричане.
И кој вели дека ја нема Македонија…
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова – напиша Мизрахи.