Македонија 28. септември 2019. / 16:02

(ФОТО) Претседателот Пендаровски ја пречека амбасадорката Брнс во Галичник

(ФОТО) Претседателот Пендаровски ја пречека амбасадорката Брнс во Галичник

Македонскиот претседател Стево Пендаровски заедно со неговата сопруга Елизабета Пендаровска денеска во Галичник им биле домаќини на американската амбасадорка Кејт Брнс и нејзиниот сопруг Скот Брнс.

– Наместо зборови повелете повеќе фотографии кои ја пренесуваат убавината, историјата и културното значење на регионот за нашата Северна Македонија. – напиша претседателот на Фејсбук, споделувајќи фотографии од заедничкото дружење.