Македонија 17. септември 2020. / 20:08

(ФОТО) Митовски го посети Палевски во болница: Напаѓачите се фатени со безбедносни камери

(ФОТО) Митовски го посети Палевски во болница: Напаѓачите се фатени со безбедносни камери

Двајцата напаѓачи се познати. Цел ден чекале на улицата каде што живее Палчо, напиша Александар Митовски од Инфомакс.

Снимени се на сите камери. Со и без каци. Сега останува ред уште полицијата која се пофали со системот “Сејф Сити” да ги потврди овие информации. А, за нарачателот на нападот…, напиша Митовски на Фејсбук.