Македонија 01. август 2020. / 18:13

(ФОТО) Мијалков побогат за 3920% во една година на Заев!

(ФОТО) Мијалков побогат за 3920% во една година на Заев!

Нето добивката (профитот) на фирмата на Сашо Мијалков, Бест Веј Инвестмент ДООЕЛ Скопје се зголемила за скоро 4000% во време на владеењето на Заеви. Коалицијата помеѓу Заеви и Мијалков функционира беспрекорно.

Ако добивката на Бест Веј Инвестмент ДООЕЛ Скопје во 2018 изнесувала 4.721.031 денари една година подоцна во 2019 -та таа изнесувала 189.807.563 денари или раст од неверојатни 3920%.