Македонија 12. септември 2019. / 09:39

Европа се заинтересира: Деградираниот просветен инспектор на средба во Германската амбасада

Европа се заинтересира: Деградираниот просветен инспектор на средба во Германската амбасада

Денес во 10 часот просветниот инспектор Ѓорѓи Илиевски, кој откри незаконски професорски звања на двајца министри од ДУИ, за што беше и деградиран од директорот на просветниот инспекторат, денес ќе има средба на таа тема во Германската амбасада.

Во 11 часот ќе одржи прес конференција пред германската амбасада.