Македонија 12. јануари 2019. / 14:13

Елка Јачева- Улчар: Каков “успех” e да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

Елка Јачева- Улчар: Каков “успех” e да те крстат оние кои сакаат коренот да ти се сотре!

Леле, леле, леле – успехов голем!? По дома да ти кажуваат како ќе се викаш некои туѓинци што те мразат и сакаат коренот да ти се сотре!!! Барем поумерени во восхитот бидете, ве молам! “Не зголемувајте ја смртта! И онака е ГОЛЕМА! Голема како ѕвезден простор… – пишува на Фејсбук професорката Елка Јачева – Улчар коментирајќи го изгласувањето на уставните измени во Парламентот.