Македонија 21. септември 2020. / 11:06

ЕКСКЛУЗИВНО: БЕСА ја напушти пратеничката група на СДСМ

ЕКСКЛУЗИВНО: БЕСА ја напушти пратеничката група на СДСМ

Економски Лидер дојде до документот кој покажува дека Беса го известува претседателот на Собранието Талат Џафери дека ја напушта пратеничката група на СДСМ.

„Ве информираме дека долунаведените пратеници кои досега настапувале во парламентарната група „Можеме“ , сега ќе настапуваат како група на пратеници на Партијата  движењето Беса“, стои во дописот кој е испратен на 14 ти месецов.