Македонија 23. октомври 2018. / 00:37

Ефтов: Оваа Панорама 2 во ВМРО-ДПМНЕ има многу поголема разорна моќ од Панорама 1

Ефтов: Оваа Панорама 2 во ВМРО-ДПМНЕ има многу поголема разорна моќ од Панорама 1

Ова раководство на ВМРО-ДПМНЕ вечерва расчисти со својот Љубчо Георгиевски- Го исклучи Сашо Мијалков од партијата. Или вечерва се случи Панорама 2. По Панорама 1 цел криминал остана со Љубчо Георгиевски и со чиста партија Никола Груевски победи веќе на следните локални и парламентарни избори. По вечерашната Панорама 2 Христијан Мицкоски и Александар Николоски (кој беше главниот “егзекутор”) брутално го исфрлија од ВМРО Сашо Мијалков во пакет со целото криминално милје кое беше метастазирано во старото ВМРО. Со гласањето на Елизабета Канчевска Милевска за усравните измени ВМРО се ослободи и од целио(криминален!?) багажи за Скопје 2014. Математички (не)прецизно оваа Панорама 2 има многу поголема разорна моќ од Панорама 1.