Македонија 15. March 2019. / 13:31

Дурловски ослободен од обвинението за 27 април

Дурловски ослободен од обвинението за 27 април

Обвинетиот Игор Дурловски се ослободува од обвинението за тероризам за настаните од 27 април, а трошоците за Дурловски паѓаат на товар на буџетот на Република Северна Македонија, каде што треба да се јавува во суд.