Македонија 02. септември 2020. / 20:27

(ВИДЕО) Донесен уште еден багер за уривање на објектот кај Мавровка

(ВИДЕО) Донесен уште еден багер за уривање на објектот кај Мавровка

Утринава јавното претпријатие „Македонија пат“ со своја механизација го започна уривањето на дивоградбата и тоа сè уште трае, а подоцна попладнево донесен беше уште еден багер, објавува 360 степени.